Voetreflex Plus Anja

Werkwijze

Een behandeling duurt ongeveer een uur, met soms een korte uitloop. Vooraf stel ik je een aantal vragen om een beeld te krijgen van je klachten en/of doel van de massage. Indien gewenst, stellen we samen een behandelplan op, waarbij we afspraken maken over bijvoorbeeld de duur van de behandelingen. Maar ook als je alleen maar wilt ontspannen, dan biedt voetreflexologie uitkomst en biedt het je de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te ervaren. Ik masseer de voetzool, voeten, onderbenen en knieën. In enkele gevallen is het wenselijk om ook handen en armen te masseren vanwege bepaalde meridianen die door de armen lopen. Daarnaast kan het ook zijn dat een hoofdmassage ingezet wordt bij bepaalde klachten, gecombineerd met een voetreflexmassage. Omdat voetreflextherapie een veilige en natuurlijke behandelwijze is voor klachten op allerlei gebied én ontspannend werkt, is reflexologie ook heel geschikt voor kinderen. Vooral bij concentratiestoornissen, onrust, buikpijn, slaapproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid wordt vaak al na een aantal behandelingen vooruitgang geboekt.

voeten2

Behandelconsulten

Type: Omschrijving: Duur: Prijs:
1e consult intakegesprek
en ontspannende voetreflexmassage
90 minuten €70,-
2e consult en volgende consulten Vervolg consulten 60 minuten €60,-
Kinderen t/m 13 jaar Voetreflex Therapie speciaal afgestemd op kinderen 45 minuten €45,-
*Afspraken dienen 24 uur van te voren telefonisch te worden geannuleerd.

Ik genees niet, maar ik help je jezelf te genezen. Ik behandel niet alleen dat gedeelte van de voeten waar zich de klacht of de pijn bevindt, maar beide voeten helemaal en op die manier de ‘de mens als geheel’.

Voetreflexologie is géén vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Daarom is het verstandig om bij klachten ook een (huis)arts te raadplegen. Voor een behandeling heb je geen verwijsbrief nodig. De behandelingen worden op dit moment nog niet vergoed door de zorgverzekeraar, mijn tarieven zijn hierop aangepast. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

VoetreflexPlus Praktijk Anja heeft ook cadeaubonnen. Leuk om te geven of te krijgen!